Lélekhang oktatás - mi is ez?

Mit is tanítok?


A Lélekhang egy szellemi módszer, melyet 2012-ben a belső hallásom által, a szellemi világ útmutatásai alapján jegyeztem le.


Gyermekkorom óta érzékelem a földi szem számára láthatatlan finom energiamezőt, s ez a képesség a gyermekem születése után extrém mód kiélesedett és egyre több ember kért segítséget. Felfigyeltem arra, hogy a hozzám forduló emberek többsége azért keres meg, hogy útmutatást kapjon a jövőjét illetően, hogy miként alakítsa át a jelen életét, hogyan lehetne sikeresebb az üzleti életben, miként találja meg az igaz szerelmet, hogyan lesz egészségesebb. Gyakran keresnek meg párkapcsolati gondokkal, gyermekvállalási nehézségekkel, vagy zűrös családi háttérrel, fóbiákkal, allergiával. Sokan félnek az újrakezdéstől, a váltástól, a vállalkozói léttől, vagy komoly anyagi problémájuk van. Az emberek sok esetben komoly traumák által jutnak el oda, hogy a miérteket a fizikai világon túl keressék. Ezek az emberek kapcsolódni szeretnének a szellemi világgal, hogy egy másik dimenzióból kapjanak útmutatást, magyarázatokat a jelenlegi helyzetünkre, a hogyan továbbra. Felismerték, hogy vannak olyan erők a háttérben, melyek mozgatják a szálakat és szeretnék ezeket az erőket megismerni. 


Magam azt tanítom a Lélekhang tanfolyamon, hogy mindezt az információt miként tudják megkapni saját maguk, mindenféle közvetítő segítsége nélkül. Kitapasztaltam és a hozzám forduló több száz ember visszajelzése alapján biztosan állítom, hogy minden embernek van egy sajátos kapcsolata a saját magasabb rendű énjével. Ez minden tudatos ember sajátja. Természetesen vannak olyanok, akik sokkal kifinomultabb idegrendszerrel és ezáltal sokkal érzékenyebben képességgel rendelkeznek a többieknél. De minden embernek képesnek kell lennie, hogy kommunikáljon az őt körbevevő energiamezővel. 


Nem kell messzire visszatekinteni a múltban, gondolj csak a 2004-es cunamira Ázsiában. Az ember öt érzékszervének egyike sem észlelt semmit, de pl. Srí Lankán az elefántok felmenekültek a magaslatokba, a szárazföld belsejébe. Thaiföldön, ahol elefántháton lovagoltatják a turistákat az állatok kora reggel trombitálni kezdtek és megtagadták az engedelmességet, majd elszakították a láncaikat és felmentek a dombokra. Az a néhány ember, aki követte őket megmenekült. Számos más állat is hasonlóan viselkedett. Srí Lanka nemzeti parkjaiban, ahol a parttól befelé 3 km-es körzetben pusztított az ár, egyetlen állati maradványt sem találtak az emberi holttestek között. Azért, mert ezek az állatok kapcsolódnak ezen energiamezőhöz, melyben minden információ megvan. 


A háziállatok pl. előre tudják mikor fog hazaérkezni a gazdájuk és már az érkezés előtt pár perccel odaállnak az ajtóba. Kutatások bebizonyították, hogy ez a viselkedés nem magyarázható azzal, hogy ismerik a gazdájuk időbeosztását, hiszen mindig változtatták a teszt alatt az időpontokat. Azzal sem, hogy felismerik a kocsi vagy a busz hangját, mert mindig más járművel mentek haza az emberek a teszt alatt. 


A természet – az energiamező beszél hozzánk, csak meg kell tudnunk hallgatni. 


Tehát van egy minket körülvevő intelligens energiamező, én úgy hívom, hogy holografikus tér, melyben minden információ benne van, amire szükségünk van. Erre rá lehet hangolódni. Erre hangolódok én is, amikor írok, amikor közvetítek másoknak és ezt a fajta képességet, ezt a fajta kommunikációt tanítom többek között a Lélekhang tanfolyamon. 


Bizonyára észrevettétek már, hogy vannak olyan helyzetek melyben utólag döbbensz rá, hogy hú te ezt előre tudtad. Csak nem mertél rá hallgatni, vagy elhessegetted a gondolatot. No ez a belső hang, melyet megtanulunk tudatosan előhívni, hallgatni rá és egyre pontosabb információkat kinyerni a minket körülvevő energiamezőből. 


Tekints úgy az elmédre, mint egy rádiókészülékre. Amikor a Petőfit akarod hallgatni, akkor oda tekered a rádió pótméterét. De ha a rádiókészülékedet nem jól állítod be, akkor a vétel recsegni fog, vagy csak minden második szavát hallod az adásnak.  Tehát fontos, hogy a rádiókészülék, példánál maradva az elméd megfelelően legyen behangolva a vételre. Ezt is tanítom, többféle technikával. 


Hogy mi minden van ebben az energiamezőben? Hát minden! Csak tudni kell olvasni benne. 


Minden ember legalapvetőbb kapcsolata a saját Fenti Énje, mely folyamatosan energiával (élettel) látja el a fejlődő tudatú embert. A szellemi útmutatások jelentkezhetnek álmok, hangok, szimbólumok, színek, illatok, állatok vagy ember formájában. Segítenek nekünk, de szabad akaratunkkal döntjük el, hogy megfogadjuk-e a tanításokat, melyekkel az egyes leckéket könnyebben veszünk és felgyorsul a szellemi növekedésünk. Ezen szellemi támogató impulzusok „láthatatlanok” és ismeretlenek maradnak érzékszerveink számára, amíg a tudatunkat ki nem tágítjuk, hogy be tudjuk fogadni a gondolati impulzusokat. 


A Jóisten sosem állít elénk olyan lehetőségeket, melyeket nem tudunk megoldani. Érzelmileg vagy fizikailag kimerülhetünk, de szellemileg nem. Minden akadály vagy jutalom azért kerül az utunkba, hogy kihívást jelentsen és segítse a lelkünk fejlődését. 


A jövő nincs kőbe vésve. A modern fizika is bizonyítja, hogy végtelen számú párhuzamos világ létezik a miénk mellett. Rendelkezünk azzal a képességgel, hogy tetszés szerint válasszunk utakat és szabad akaratunkkal megteremtsük. A Lélekhang gyors, intenzív módszer és kellő tisztelettel az ember életét képes alapjaiban megváltoztatni. Nem egy hónap alatt. Sőt nem is egy év alatt. De képes egyes esetekben azonnal is csodákat tenni, ahogy ez számtalan esetben meg is történt. 


Az alaptanfolyamon elsőként a lélek dolgaival foglalkozunk. Megtanítom hogyan tudod kezelni az érzelmeidet, hogyan tudod kitisztítani az elakadásaidat. És egy csomó olyan technikát tanítok, mellyel kifejlesztetted a benned szunnyadó képességeket, úgy mint tisztánlátást, tisztánhallás és érzékelés. Számos képesség szunnyad bennünk, melyek által tiszta információkat kaphatunk az un. „láthatatlan” világból. Ezek képességek egyéni tempóban és fokozatosan nyílnak meg számunkra.  Érzékeléseink által kapcsolatba léphetünk az anyagi síkon túli tudatos létezőkkel, ám feltétele, hogy rátudjunk hangolódni a szívünkre és őszintén megtudjuk nyitni azt. Minden képesség attól válik erőssé és stabillá, amilyen mértékben megtudjuk nyitni hozzá a szívünket. Ezen képességek felbecsülhetetlenek! Egy bizonyos szint után egyből megérezzük, hogy az emberek valójában mit gondolnak és éreznek, hiszen a kommunikáció pár % zajlik csupán beszédben, a többi testbeszéd, hangszín, egyebek. Tanulunk az álmokról és az egyéni szimbólumrendszerek megfejtéséről is. 


A tanfolyam elvégzése után soha nem leszel többé egyedül. Olyan stabil kapcsolatot alakíthatsz ki a saját magasabb rendű éneddel, merre mindig hagyatkozhatsz, hozzá mindig fordulhatsz, sosem csapd be, mindig veled van és támogat. Ebben a világban ez egy felbecsülhetetlen kincs. Nagyon sokan ezáltal találták meg a párjukat és nem egy esetben 60 éves kor felett. A legfiatalabb tanítványom 14 éves volt és a legidősebb pedig 80. Egytől egyig arról számoltak be, hogy a tanfolyam elvégzése után kitágult számokra világ, megszűnt a magány, akár a társas magány is, hiszen kiléptek a számukra romboló kapcsolatokból és megtalálták a bensőjükben áradó fényt, az erőt és elindultak a szabadság ösvényén. Nagyon sokan használják a módszert önmaguk fejlesztésén túl szeretteiken is vagy akár fő profilként, munkaként. 


Ha hallgatunk a belső hangunkra, ráébredünk az életre. Így megtalálhatjuk az utat önmagunkhoz és az emberek szívéhez, egyben pedig megszabadulhatunk a kóros aggályoktól. Az életünk ezzel kalanddá válik, a tudatunk kitágul. A Lélekhang módszer minden egyéb technikától különbözik, ami eddig elérhető a nagyvilágban. Egyedisége a módszert segítő és támogató igen erős szellemi energiákban rejlik. A tanfolyam alatt jelenlévő energiák szinte kipasszírozzák a tanulóból a negatívat, s a kapun keresztül azonnal távozik is a térből, így ez az egyik oka annak, hogy ez a tanfolyam ennyire intenzív, mert akár évtizedek negatív megtapasztalása tisztulhat ki a jelenlévőből a 3 nap alatt.
Tulajdonképpen tudatszint-váltás történik. Olyan élményen megy keresztül az ember, mely túlmutat az öt érzékszervvel tapasztalható észlelésen. Persze ez nem azt jelenti, hogy onnantól folyamatosan érzékeli a nem anyagi világot, de ha legalább egyszer tapasztalatot szerzett felőlük, megváltozik az élete és felfogása.
 
Ébredési pontja már mindenkinek lehetett, van akinek már több éves múltja van a spirituális világban, van aki most kezdi el. A módszer elsajátítása szempontjából ez teljesen mellékes.


Lélekhang módszerrel a kezükben kapnak egy eszközt a magasabb tudatállapothoz, s lehetőségük van rá, hogy saját erőfeszítéseikkel hamarabb, jóval hamarabb elérjék a céljaikat és a teljességet. Mielőtt azzá válsz, aki odafent, azaz önvalóddal teljes mértékben egyesülnél, azok az energiák melyeket világkorszakok óta hordozol magadban és alakították tetteidet, megéltél, elszenvedtél, megértettél, bántottál vagy szerettél, azok mélyen ott vannak benned és bár nem egy inkarnációs ciklus alatt, de tudatodban megjelennek, mellyel eseményeket, szereplőket és helyzeteket vonzol be vele. Magyarán a karmát senki sem kerülheti el. Ám a Lélekhanggal megakadályozhatod - egy nagy részét - hogy az anyagi világ szintjére ereszkedjenek és ott megvalósuljanak azáltal, hogy tanított technikával a lelked mélyére nézel és ezeket az emlékeket, beprogramozott élethelyzeteket kitisztítod, azaz tudati állapotként éled meg. Ezáltal feloldódik az erők belső feszültsége és megsemmisülnek, hiszen már nem kell, hogy az anyagi világ szintén megnyilvánuljanak. Ezt adja a Lélekhang beavatás. 

Lélekhang oktatás

Lélekhang oktatás - mi is ez?

Ember Ébredj!

Esettanulmány - családi minták

Ember Ébredj!

Ember Ébredj!

Mesteri munkák: Bali

Mesteri munkák: Bali

Az izgalom varázsa

Az izgalom varázsa

Az Isteni Hang

Az Isteni Hang