Ember Ébredj!

Ember ébredj! Utolsó utáni harsona szól érted! 
Lelked rohanó árnyak hadán keresztül vérvörös posztót lobogtatva hadba hívja az elszabadult állatot, mely húst kíván. 
Vajon ki fog győzni? Ő vagy te? 
Az állati lét, melyben az embernek nevezett boldogan zabálja a kitett moslékot VAGY a fény angyalai, melyek évezredek óta szólongatnak, hogy ébredj? 
A döntés még mindig a tied. 
Így volt ez mindig. 
De míg korábban újrakezdted a játékot a Föld nevű bolygón a rossz döntéseid okán, most nem fogod. Legyen bármilyen nehéz is a sorsod, azt hiszed megúszod, hogy szembenézz vele? 


Nem eszik olyan forrón a kását, tudom. De mégis! Mi készteti arra az embernek látszó romlandó húscafatot, hogy kínjai közepette is arra adja a fejét, hogy a másikat üldözze? Milyen csapás kell még, hogy észrevegyék önnön balgaságuk karmikus ostorcsapásait? Legyen béke a földön, hangoztatják sokan, de békét először önmagunkkal kell kötni. Megbocsátani magunknak a múltat és nem hozni létre újat, hogy legyen mit megbocsátani újra.


A Mennyek országa, amikor eljön… mondta Ő!
A Jelenlét birodalma. A tudatos energiamező.
Mikor az Ég a Földdel összeér, akkor ÉLEK én!


A többi csak illúzió, fullasztó játéka az egonak, valóság alapja nincs. Mindaddig míg a valóságnak hiszed, amit magad körül látsz, addig az elméd fogságában élsz. 


Mert a Jelen pillanat valósága a Csend. A KAPCSOLAT! 


Az időtlen kapcsolat a körbe ölelő Csenddel! Ahogy a tér kitágul, a valóság megnyilvánul. A belső csendben pedig megszületnek a válaszok. Mindenre. A tudat körbe ölel, elringat és a megjelenő belső békében felcsillan minden, amire kíváncsi vagy. Ez az energiatér, melyből minden született, minden, ami új, ami valaha született vagy születni fog. 
Ez a Teljesség. 
A szinttiszta Értelem, a Tudatosság. 
A minden élet Forrása. 


Találd meg a belső békét, a csendet, a kapcsolatot ezzel az energiamezővel, és akkor ráleltél minden élet forrására, ráleltél önmagadra! Lépésről lépésre, ahogy egyre többet létezel a „semmiben”. 


Ez egy folyamat, mely közben a személyiséged, a környezeted és az életminőséged átalakul és egyre inkább kezdesz hasonlítani arra, aki valójában vagy. Minél többet meditálsz, vagy használod például a Lélekhangot/a „ne gondold semmire” technikát, tehát minél többet vagy a jelenben, a jelenlét állapotában. És ha pl. ekkor intéznek hozzád egy kérdést, akkor ebből az állapotból, a magasabb tudatosságból válaszolod azt meg. Innen válaszolok én is a kérdéseitekre, innen hoztam le a Lélekhangot és minden egyéb tanítást. Ezt a Jelenlétet, a benne lévő tudást az élet minden területén alkalmazhatod. A Jelenlét ingergazdag. Egyetlen pillanatba be van besűrítve minden. A válaszok pedig megjelennek tudás, érzés, képek vagy tiszta gondolatok formájában. 


Minden itt van a térben, csak ki kell tágítanod a tudatodat,

át kell adnod a földi egot a Fenti Énednek.


Filotás Mária

Lélekhang oktatás

Lélekhang oktatás - mi is ez?

Ember Ébredj!

Esettanulmány - családi minták

Ember Ébredj!

Ember Ébredj!

Mesteri munkák: Bali

Mesteri munkák: Bali

Az izgalom varázsa

Az izgalom varázsa

Az Isteni Hang

Az Isteni Hang