Lélekhang
oktatás

image

... hogy meghalld

a lelked hangját, melyet azóta dúdolsz mióta létezel!

Hosszú évek alatt számos módszert elsajátítottam, melyet a gyakorlatban nem úgy tudtam kivitelezni, ahogy azt szerettem volna. Volt, ami kevésbé működött és volt, ami nagyon sok embert vonzott, de csak egy van, melyre az életemet is felmerem tenni. A módszer neve: Lélekhang.

 

A Lélekhang igen erős energiával dolgozik, nem hasonlítható semmilyen más technikához melyet oldásra vagy tisztításra használnak. Egyedisége a technikával átadott forradalmi energiában és a hozzá kapcsolódó és a módszert segítő magasan fejlett segítő intelligenciák jelenlétében van, mely sehol máshol a világon nem elérhető.

Egy többen ismerik és használják, s aki befogadta a Lélekhang energiáját, más emberként távozik egy kezelésről vagy magáról a két napos oktatásról. A közvetített energia minden egyes oktatáson egyre erősebb és így erre az oktatásra előzetesen fel kell készülni, hogy el tudják sajátítani a technikát és befogadni az igen aktív tisztító energiát. A lényege a tisztulásnak hogy az ember érezzen egy belső késztetést, és saját maga akarjon tenni a gyógyulása érdekében. Sajnos sok olyan ember van, aki nem meri elhinni magáról, hogy képes magát meggyógyítani és elfogadni, hogy neki is lehet teljes és boldog élete.


Egyetlen alkalommal ritkaság, hogy bárkit tartósan meglehessen gyógyítani, hiszen a lélek sem egyetlen alkalommal szerezte be sérüléseit. A lélek tanulni jött a földre és azért, hogy végigjárja a fejlődés lépcsőfokait. A lélek újraél mindent, melyet valaha nem tudott elfeledni, legyen az egykori boldogsága vagy a saját szenvedése, melyet természetesen ebben a testben nagyon nem szeretne tovább élni. Nem véletlen, ha ezt olvasod. És az sem, ha amin keresztülmentél már annyira megtört, hogy kifutnál a világból. A lélek vissza akar emlékezni a múltra, és ami fájt, azt jóvátenni. Nem csak minket bántottak, hanem mi is voltunk a másik oldalon. Minden, amit korábban okoztál, legyen az jó vagy rossz, megjelenik az életedben, akár akarod, akár nem. De nem csak ennyi az egész. Amikor azt hallod, hogy itt a világvége, el ne hidd. De valami vége felé közeledik. Ez pedig a te újjászületésied száma. Ha fellebbented a fátylat elmúlt életeidről, melyek még most is hatással vannak rád, és kiszűröd az okát annak miért kell még őrölnöd a malmot az inkarnáció igájában, a lélek megadja a választ.


A módszer segít abban is, hogy meghald lelked dalát, melyet azóta dúdolsz mióta létezel. Meghallhatod azt a belső kis hangot, melyet mi lélekhangnak hívunk. Felfedheted életed azon szereplőit, akikre most is kincsként kellene vigyáznod. Többek között ezt adja a módszer, de sok más kérdésedre is megkaphatod a választ. Megtudhatod mi az oka anyagi nehézségeidnek, vagy a társaddal miért rágjátok a küszöböt, ahelyett, hogy boldogan élnétek együtt. A tértisztítás nem holmi tollseprűs mutatvány, hanem egyszerű és mindenki számára adott lehetőség. Tested fitten tartása, pedig nem csak az edzőtermek eredményeitől függ, hanem egy olyan egy sor energetizáló technikát is tanulsz, melyet a családodon is elvégezhetsz.


Évekig törtem a fejem mi lehet a kulcs. Nem lehet, hogy évekig tartson a gyógyulás, hiszen akkor miért élünk? Hogy elszenvedjük a múlt sérelmeit? Nem lehet, hogy Isten ezért teremtette az embert, kell lenni valami megoldásnak. Minden módszert elismerek, mely a lélekkel dolgozik és tisztelem minden alkalmazóját is. Hiszem, hogy a cél egy, de a hozzávezető út akár több sávos is lehet. Van, amelyik sávban gyorsabban lehet haladni és vannak, akik a lassító sávval is megelégszenek. Mindegy melyiken utazunk, oda fogunk érni ahova igyekszünk, de nem mindegy mikor. Ha én ott akarok lenni időben, veszek egy sportkocsit és beállok a gyorsítósávba, letekerem az ablakot, és irány a végtelen. Nem baj, ha a frizurám kócos lesz, mire odaérek, de az arcom ragyogni fog, mert ami ott rám vár, az egy új élet. Én ehhez akarom neked adni ezt a sportkocsit.


Azon oknál fogva is, mert mindig frusztrált, ha valakit vissza kellett hívnom egy kezelésre és legtöbbször nem is tettem meg. Sok terapeutát megkísértett már az a gondolat, hogy ajándékba adja tudását, melyet az égiektől kapott. Egyrészt nem ajándékba kaptuk, hiszen keményen megdolgoztunk érte. Másért abban az időben, mikor csupán az volt a fontos, hogy fedél legyen az ember feje felett, legyen meleg ruhája és élelme, nem volt szükség semmi másra, csak ami az élethez kellett. Mindenki úgy honorálta meg a segítséget, ahogy tudta. Nálunk, ahol mindenért fizetni kell, még a kutyáért is, melyet tartasz, a vízért amit megiszol, és ruháért amit felveszel és sorolhatnám még, ez lehetetlen. Számtalan módon meg kell adóznod a létezésért. Így ha a mai gyógyító ajándékként adja tovább tudását, ő nem csak hogy ajándékot nem kap érte, de biztos elviszi a végrehajtó a lakását. Mindenki, aki gyógyít, igyekszik egy reális árat szabni a kezelésének, de nem mindig sikerül.

Ha én azt mondom, évek alatt számos terápiát megtanultam, és a sokból lehet csak egy-egy gondolatot sajátítottam el, akkor nem állítok valótlan. Minden, ami gazdagít téged és javadra válik, hasznos lehet. Minden, ami értelmed ad életednek, hasznossá válik, nem volt kidobott energia elsajátítani.

A célom, hogy légy a saját tanítód és később mestere a gyermekednek. A mester attól sikeres, ha tudását továbbadva, újabb mestereket képez. Mielőtt bárhogy döntesz, előtte feküdj le, hunyd be a szemed és gondolj vissza gyermekkorodra. Van benne olyan, melyet legszívesebben kiradíroznál belőle? Mi az oka annak, hogy már alig emlékszel vissza saját kis életedre? Látod, a lélek is így működik. Ha valami neki nem tetszik, netalán még bántották is, nem akar rá emlékezni. A lélek egy olyan valami, ami addig nem nyugszik, míg nem fejted meg őt. Te vagy a kulcs és sokféle módszer alkalmas arra, hogy a zárat kinyisd.


A módszert életkortól függetlenül, akár 14 éves kortól is el lehet sajátítani. Anyák, akiknek 10 év alatti gyermekük van, velük együtt tisztulnak. Az anya a gyermekei által is felvesz dolgokat, és ha ő megszabadul terheitől, gyermeke is átveszi az ő rezgését. Így a tisztulás gyümölcsét ő is élvezni fogja, sőt még az apa is. Egy kiegyensúlyozott anya és gyermek, az apát elégedettséggel tölti el és kinyitja a szemét, hogy vajon mi történt, honnan pottyant le ez a két nő a földre? 

Ha ezt olvasod és hiszed, hogy az élet több is lehet, mint amit eddig tapasztaltál, ne várj tovább mestered érkezésére. Nézz bele a tükörbe. Nézz mélyen abba a szempárba, melyet már jól ismersz. Kérdezd meg tőle, mi az, amit a legjobban szeretne. Te vagy saját mestered, és saját életed tanítója. Fedd fel a titkokat, legyél egy boldogabb élet forrása azok számára, akik még mindig a kutat keresik, mely szomjukat oltja. És légy te az, aki az első korty vizet nyújtja át.


A tanfolyamon, ami két 2 teljes napos, megtanuljátok a hatékony és gyors lélek tisztítást. Nagyon sokáig csak a tudatalattival dolgoztam, de saját testemen keresztül kitapasztaltam, hogy a lélek az ami mindig velem volt és a tudatalatti csak egy mély verem, melybe folytonosan töltődnek le a korábbi életeim megtapasztalásai. Elegem lett ebból, hogy ez a verem, sosem ürül ki és ez a módszer ezért lett kitalálva és ezért ilyen ütős, ha lehet így mondani, mert tartósan és végleges - és sajnos nem fájdalommentesen - kitisztít mindent. A kulcs a lélekben rejlik. Meg kell őt szabadítani a fájdalmaktól, hogy teljes életet élhessünk.

A tanfolyamon erről fogok sokat beszélni, megtanítom neked ezt a technikát, az energia birtokosa leszel. Megérted, hogy miért kellett leszületned a földre és hogyan tudod lehívni korábbi életeid pozitív megtapasztalásait, hogy minden korábban megszerzett képességeddel itt, ezen a földön, ebben a testben élni tudjál. Ez egy fantasztikus folyamat. Én ezzel a képességemmel írok, tanítok és sok-sok más, amit már korábbi életeim során megszereztem és még a mai napig alig bírok elhinni.

Légy te is ennek a csodának a részese!

Tematika, röviden vázolva:

- Tanítás a lélek kémiájáról, leszületések és fejlődési folyamatok

- Lélek blokkjainak oldása, előző életek felderítése, fogadalmak, hiedelmek oldása

- Tértisztítást, védelem, energetizálás

- Saját magunk oldása 

- Megtanítom hogyan kommunikálj a saját lelkeddel

- A tanfolyam másnapján egy energiát közvetítek, melyet befogad a tested és ezzel az energiával végzed a munkát. 

-Látás/érzékelés/észlelés fejlesztése és erősítése

 

A Lélekhang nagyon erős energiával dolgozik és egyre tisztább a kép, hogy aki elvégezte, már nem az az ember aki előtte volt. Sokkal inkább egy létező, aki tisztában van élete értelmével és látja magát a nagy egészben. Egy állomás ez az élet, és további állomások jönnek a későbbi újjászületésekben. De nem mindegy az hol fog zajlani, újra itt a földön nehéz körülmények között, vagy egy magasabb rezgésen. Itt és most van lehetőséged változtatni életeden, és lelkedet emelni. A Föld paradicsom is lehet, ám előtte fel kell dolgoznod a múltadat és azt a jelenben lehet megtenni… 

Szabad időpontok a 2 napos tanfolyamra: 

Erős mentális technika ez és mostantól évente 1-2 alkalommal lesz csak, s nagyobb előkészületet igényel a részt venni kívánó ember részéről.

 

Mielőtt jelentkeznél egy tanfolyamra, gondold át valójában mit is szeretnél?

Vállalod-e a fejlődéssel együtt járó nehézségeket is akár? Mert a lélek mikor tisztul, igazán komoly mélypontokat él át. Ha arra számít valaki, hogy maga a tanfolyam elvégzése átveszi tőle a terheket, tévúton jár. A technika erős, intenzív – de évekig dolgozni kell magunkon, mire hátradőlhetünk és megpihenhetünk… Sokan úgy gondolták, hogy elég pár hónap munka magukon és máris minden megoldódik. De ha a sérüléseket is évek-évezredek alatt szereztük be, hogy várhatnánk el, hogy mindez pár hónap alatt kitisztuljon?

Kizáró tényező, ha valakinek már eleve komoly mentális problémája van, vagy épp klinikai/pszichiátriai kezelés alatt áll. Minden egyes tanfolyam komoly energetikai hangolás, nem csak a jelenlévőknek, hanem a környezetünk részére is. 

A következő lehetőségek vannak előreláthatóan a tanfolyami részvételre:

2018. április 7-8.

2018. július 7-8. (létszám esetén)

2018. szeptember 22-23. 

2018. december 15-16.

 

A tanfolyamokat én magam tartom, Budapesten.

Részvételi díj: 75.000 Ft

jelentkezni: info@lelekhang.hu vagy filotasmaria@ezoportal.hu


A Lélekhang törvényileg és szellemi energiák által is levédett módszer. Kizárólag saját magam tanítom, mert sem a hozzá kapcsolódó védelem, sem a szellemi módszert támogató energiák nem jönnek le más által.