Világunk átalakulóban, sok ember érzi már a láthatatlan valóságot, ám mégis még kevesen vagyunk. Tiszta szívemből kívánom, hogy te is lépj kapcsolatba mestereddel, hiszen addig nem lehet teljes az életed.

A fizikai test olyan a világmindenségben, mint egy kis puzzle darab. Amint kitágul a tudatod, rájössz ki vagy, és rálátsz a nagy egészre. Csak addig fogod azt hinni ember vagy, és ez amit látsz magad körül, a te valóságod. A földi test és elme csak ezt képes látni. Amint kapcsolatba kerülsz a lelkeddel és vezetőddel, rájössz, hogy ez a világ csak egy állomás, és egy színdarab.

Ahogy átalakul belső világod, úgy alakul át külső környezeted. A lélek energiája kitágul és elkezd teremteni. Elsőként tested idomul hozzá, szemed fénye újra csillog, a belső kisgyermek újra eljön és rácsodálkozik a világra: „Milyen jó élni és újra gyermeknek lenni.”

Hiszen ő tud igazán teremteni. Nála a képzeletnek nincs határa. Elhiszi és tudja, vannak csodák és nem kételkedik afelől, hogy ő is az. Egy csoda. Minden gyermek egy csoda.

 Ez az első lépés a való világ felé. Tisztítsd ki lelked és engedd, hogy újra gyermek légy. A gyermek képes arra, amire a legtöbb felnőtt már nem: ragyogni, tiszta értékkel bírni, hinni és őszintén élni.

 A legfontosabb, amit minden embernek tudnia kell, hogy a földi élete egy letompított valóság. A puzzle kicsiny része. Mit tudsz meg a nagy egészből, ha csak egy építő elemét látod? Nem sokat, talán mondhatni semmit.

Így van még a legtöbb ember, de nem is akar változni. Alacsony rezgésen tartja őket a társadalom, beetetik őket mű ételekkel, hamis hírekkel, tudatmódosító szerekkel (tv hírek, műsorok, fluor és társai, mérgezések, oltások és különböző halálos mérgek, melyek a test tisztulását megakadályozzák). Míg a test nem tiszta, esély sincs a gyógyulásra. Tudják ezt azok, akik az emberiséget irtják. Okosak ők, mindenhova beférkőznek és hálás híveiknek az elméjét mossák.

Vallás? Nem, nem csak az, jóval több területen divat a tudat szennyezése. Vallás csupán csak egy a sok közül és ők is fellázadhatnának ez ellen, hiszen a legtöbb hívő útját keresi és hébe-hóba talál is egy-egy jó kezdeményezést, ami tisztának tűnik. Megjegyzem van is olyan, de elég kevés.

Az első amin elvérzik a vallásnak nevezett valami, a hit: ugyanis azt nem lehet kierőszakolni. Nem lehet senkibe belemagyarázni, főleg nem riogatással, félelemkeltéssel, hogy higgyen. A hithez tapasztalatok és bizonyosság kell, amit mindenki saját magának szerez meg.

Hogy miként?

Fejlődéssel! Áss le lelked mélyére, tapasztald meg hogy Isten benned lakozik. Nem a templomban, benned! Tisztítsd meg lelked a múlt sérüléseitől és halld meg őt, és hogy mit akar súgni.

Ezután nem beszélhetünk tovább vak hitről, hiszen tapasztaltad: Isten benned van, és azt is, hogy SZABAD vagy.

A valóság nem az, amit magad körül látsz, csupán annak a kivetülése, ami benned van. Így a káosz belülről fakad és az egyetlen út a békéhez, hogy kitisztítsd önmagad.

Ha minden ember ezt tenné, és nem a másikban keresné a hibát, a Föld maga a paradicsom lenne, ahol minden ember szabad. Aki tiszta szívvel él, nem akarja a másikat korlátozni, utasítani, csak élni hagyni.

Amint többségbe kerülnek a szabad emberek, onnantól jön el a való világ, ahol Isten szava az igaz.

Addig próbáld meg túlélni és azokkal csoportosulni, barátkozni, akik semmiben nem befolyásolnak, élni hagynak és tisztelik a benned lévő Istent.

Egyre többen vagyunk, ám mégis kevesen. Körbenézel és még a szenny, ami lebeg. De idő kell hozzá, hogy fényünk átrezegjen a sötétségen, és eljusson oda ahol befogadják. A múltunkat már nem tudjuk átírni, de a jelenünket és a jövőnket igen! Bármit is szántak nekünk azok, akik mesterségesen irtanak, őket is eléri Isten fénye, mehetnek akár a Holdra.

Tudd, hogy az egyetlen igaz erő a fény. Elűzi a sötétséget, és nyomaiban is eltünteti a gonoszt. Csupán idő.

Ám ez a pár év mennyit tesz az elmúlt évszázadokhoz képest?! Tarts ki hát és nyisd ki a szíved!!