Kapunyitás / Várható csodák és nehézségek (2012.október)

2012. Október újabb fordulatot hoz a spirituális világban. Egy újabb kapu nyílt szeptember 30-án, melyre a lelkek már régóta vártak, hiszen kinyílásával segítők serege érkezett a földi szférák közelébe. Ezek a szellemi segítők azon emberek mellé szegődnek, akik felemelik a fejüket az ég felé és kérik a segítséget – tiszta szívből. Így a szellemi vezető, az egyén őrangyalával egyetértésben elkezdi őt terelgetni vállalt életfeladata felé.

Őrangyala minden embernek van, aki a születésünk óta velünk van. Ő a mi pontos ismerőnk és betéve tudja mi mindent vállaltunk be odafent. Nehéz a feladata, hiszen a rohanó világban nehezen figyelünk befele, így az ő finom rezgéseit is sokszor nehezen vesszük észre. Lesznek olyanok is, nem is kevesen, akik gyökeres változásokon fognak átmenni és szembemennek eddigi életükkel. A világ felfordul, de a vége egy csoda lesz. Egy szabadabb társadalom, ahol a lélek vezeti az autót a sztrádán, útban a célig, ami pedig a lélek felemelkedése az Isteni energiához.

Október közepétől sokunk szívében fellobban a láng, melyet szerelemnek hívunk, és amire néhány ember még mindig mumusként tekint. Pont őket fogja a legintenzívebben érinteni, mert a láng belopózik a szívükbe, és lesz nemulass a szerelem oltárán.

A láng a szeptember 30-ai kapunyitással érkezett, célja a szerelem és ezzel egy időben a szeretet felélesztése és fokozása az emberekben.

Elfelejtettünk szeretni. Pedig a lélek alapvető tápláléka a szeretet. A szeretet pedig ha szenvedéllyel párosul, oly mértékben képes lobogni, hogy sok embert képes mágnes módjára ráterelni a vállalt életfeladatára. Új szerelmek születnek, régi megromlott kapcsolatok bomlanak fel, életkortól függetlenül. Nem lesz ritkaság ez idősebb korban sem, és nem fogja elkerülni még a vallási vezetőket sem…

Felfordul a világ és az ikerlángok elkezdenek egymás felé fordulni, ami a felemelkedés egyik fontos lépcsőfoka. Ezzel párhuzamosan sok nehézség is lesz, hiszen szembe kell néznünk minden múltbéli cselekedetünkkel, kezdve akár az időszámítás előtti időkről! A várva várt 4. és 5. dimenzióba (mely szintén itt a földön van, ebben a testünkben), csak azon lelkek léphetnek át, melyek ledolgozták a múltat és kitisztították a tudatalattijukat. Vannak akik már ezen túl vannak, és csak az ikerlángra várnak, de a többség még jócskán előtte van.

Nem kell tőle tartani, inkább szembenézni vele és magunkban keresni a miérteket. A lélek felszabadítása a lényeg, és erre már most több módszer van. Ha szeretnél többet tudni az ikerlángokról, kísérd figyelemmel a Várakozás magazin Ikerlángok sorozatát.

Mi a Karma? (2012. szeptember)

Mi számít egyáltalán karmikus cselekedetnek? És mi alapján dönt úgy a lélek, hogy leszületik újra és a fel nem vállalt dolgokat újból bevonzza az életébe, hogy ezennel megoldja?

Minden tettünk, melyet egy másik létező felé követünk el, karmikus. Legyen az ember, állat, vagy épp a természet élővilága. Ami nem tetszik az életünkben, azt valószínű bevonzottuk és a legtöbb esetben a múltunkból. Ha valami olyat tettünk, amivel másnak ártottunk az visszaköszön, mindaddig míg jóvá nem tesszük. Legyen az egy pofon, vagy épp súlyosabb cselekedet a másikkal szemben. A lélek pedig saját maga dönt mit akar megtapasztalni a földi létezésben, hiszen le kell tennie a terheket, különben nem tud fejlődni, ami pedig az egész létezés célja. A ma élő embernek eddig átlagosan 70.000 újjászületése volt, (nem csak itt a földön) így volt bőven lehetősége begyűjtögetni a fekete pontokat is.

Most a fináléban az eddigi le nem dolgozott karmánkkal szembesülni kell. Vagy már korábban lehívtuk őket, vagy év végétől fog a nyakunkba szakadni. De ahogy a korábbi cikkben is írtam, van mód a könnyítésre. Megtanulhatunk egy módszert a lélek oldására, vagy választunk a többféle lélekterápia közül, de ha egyik sem áll közel hozzánk, sűrűn imádkozzunk, viszont az szívből kell, nem”verset” mondva. Az ima ereje, ha szívből jön, ugyanolyan tisztító hatású, mint a terápia és bármikor, bárhol el lehet végezni. Csak had szóljon, had égessen, és legbelülről jöjjön, abból a mélységből ahol a lélek lakozik, azaz a SZÍVből.

Párkapcsolat

Nagyon sok nő megkeres az utóbbi, hogy segítsek nekik elhagyni a férjüket, aki nem tiszteli őket, és így a gyermekükkel együtt sérülnek. Nekem a feladatom, hogy segítsek, de nem abban, hogy elhagyja, hanem hogy értse meg mit miért kapott és ha lehet hozza rendbe a kapcsolatát, aminek az első lépése, hogy ő maga változik át. Egy olyan nővé, akire a férfiak felnéznek és nem úgy kezelnek, mint a szoknyát, amit csak fel kell hajtani és utána a sarokba dobnak, hogy elhiggyék ők a férfiak és még ezt is megtehetik… Ez egy elég durva hasonlat, de ha te megengeded nekik, hogy aláássák az önbizalmadat, akkor a szoknya csak egy enyhe hasonlat.

Abban szeretnék pár gondolattal segíteni, hogy leírom, mit gondolok a nőiességről és a nők feladatáról abban a folyamatban, ami itt elindult nálunk. Nálunk… mert főként nőkkel dolgozom, és főként nők keresnek meg. Nem is véletlen, hiszen semmi sem az. De ha látnád őket és ismernéd őket. Mind egytől egyig egy bombázóvá alakult át, vagy épp folyamatban van a hernyó bábból a pillangó kialakulása. Nem azért, mert én valamit teszek. Nem teszek én semmit, csak felnyitom a szemüket és megtanítok nekik egy módszert, amit Lélekhangnak hívnak, és elérik saját maguk számára, hogy nők lehessenek egy férfi mellett, azaz nem viselik többé a nadrágot a férfi helyett – mert már nem akarják.

Attól, hogy valaki magabiztos, nem vetkőzi le a nőiességét. És nem is akarja nyíltan hordani a nadrágot! Egyszerűen csak nem engedi, hogy bárki keresztülgázoljon rajta. Amikor a nő úgy tesz, mintha mindenre képes lenne, előbb utóbb a nyakába is szakad minden.

Korábbi életeink tapasztalatai alapvetően meghatározzák milyen férfi minőséget vonzunk be életünkbe, akár partner, vagy akár apa személyében. Ezek a megtapasztalások aztán nem engedik, hogy azt az életminőséget éljük egy férfi társaként, mint az a nőknek alapvető szükséglete lenne.

Nem tudok semmi újat mondani a párkapcsolat témakörben, melyet még ne írtak volna le mások, akinek ez a szakterületük. Te is tudod, hogy minden rajtad múlik. A férfiak annyira látnak szépnek, jónak, és értékesnek, amennyire Te szépnek, jónak, és értékesnek látod magadat.

Tény : A férfiak vadászok, szeretnek küzdeni és nyerni, de csak addig míg meg nem találják az ikerlángjukat.

Dolgozz magadon és meglátod a világ kitárul és nem kell többet senki másra hallgatnod, csak a belső hangodra…