2012. szeptember

A világ tele van érzelemmel és benne sok lélek hívó szavával. De nem halljuk őket, mert elnyomja a zaj, mely a bennünk zúgó háborútól hangos.

A zajt pedig a szerelem képes csitítani, melyre a lélek áhítozik évezredek óta. Az egyetlen erő, mely képes igába hajtani az elmét és a földi egót, aki élni képtelen.

Az ego az egyetlen ellenség ezen a földön, de csak addig míg meg nem tisztul a lélek és fel nem fogja az ego ki az úr. A test elmúlik, vele az ego uralma is, de a lélek örök és hallhatatlan, ahogy minden egyéb emlék is. Aki az anyagi világ javait hajszolja, elveszti az uralmat a lélek felett és képtelen lesz szeretni. Szeretet nélkül pedig hová vezet az út, mond csak?

Nem kell messzire menni, elég ha bekapcsolod a televíziót, azt a dobozt, mely lassan nem ont mást, csak szemetet és vér folyik a csatornájából. A vért pedig a föld szívja magába, mely már épp haldoklik az ember egojától. Az ego sok mindenre képes. Képes ölni, de képes az embert a magaslatokba is emelni, attól függően ki az úr a háznál. Ha a lélek, akkor felrepít egészen Istenig. Ám ha az ego, akkor az anyagot tekinti az úrnak, és ez az energia lehúz a pokol legmélyére. A poklot ne másutt keresd, hanem magadban és kint az utcán, ahol a háború zajlik. Nem kell megvárnod míg a kaszás eljön érted és elvisz oda, mert itt van, de csak annak aki becsukja a kaput a szívén. A szív az egyetlen hely, ahol Isten országa él, és tudom, hogy az ő országa innen, Magyarországból fog kivirágozni és eljön a nap, hogy nyilainkat újra félik, de nem a vérengzés miatt, hanem értelmünk tágulásával kreatív találmányainkkal fogunk újra a világ élére állni.

Kérdezed mikor? Hamarosan. A világ rohamosan változik és nem kell hozzá 10 év, és máris országunk lesz újra a leglátogatottabb célpont, ha hiszed ha nem. De immáron nem a kizsákmányolás célpontja, hanem a tanulás és oktatás fellegvára lesz. A benne élő magyarok nagy része addigra felfedi mivoltát és élni is képes lesz vele. Ebben szeretnék Neked segíteni, hiszen én már felfedtem ki voltam és vagyok, tedd meg te is ezt. Ha nem velem, akkor mással – hiszen a cél egy és ugyanaz, de a hozzá vezető út más és más.

Feltámadás

A halál nem más, mint a test elmúlása, de vele nem ér véget a létezés. Ne félj hát tőle, hiszen az élet örök és hallhatatlan. Itt a feltámadás órája, és tudom amiről írok, hiszen élem azt. Korábban nem sejtettem mit jelent mindez és miért kell róla úgy beszélni, mint valami titokról és megfoghatatlan dologról. Az egyház mindezt szép köntösbe burkolta, hogy félelmet keltsen az emberben és igába hajtsa elménket. Azt a kincset, melyet Istentől kaptunk és nem azért, hogy az ego birtokolja, hanem hogy a lélek működjön együtt vele.

A feltámadás nem más, mit újra élni azokkal a képességekkel, melyeket valaha birtokoltál. Szerinted mi a pokol? Az, ahogy az emberek most élnek és mindent romba döntenek a pénz oltárán? Vagy épp az, mikor sorra ölik egymást a hit és a vallás nevében? Ugyan miért várnánk az elmúlással, hogy megtapasztaljuk igaz-e az amivel az egyház riogat?  Itt van már, és nem is kell messzire nézni, csak bekapcsolni azt a dobozt, ami tévének hívja magát és pár percig nézni. A nyomor, az éhezés, a kínok úgy folynak belőle, mint a csapból a víz. A feltámadás pedig nem az, hogy zombik kelnek életre, és átveszik az irányítást, hanem a lélek felszabadul és kiírtja az ördögöt magából.

Tudom most nehéz ezt elhinni, de te is képes vagy mindenre, amit korábban megtettél. Lelked emlékszik mindenre és nem lesz rest elmondani neked, amire emlékszik, csak adj neki lehetőséget a szólásra. Engedd meg neki felszabaduljon és hívd őt életre. Minden egyes életedet hívd életre és élj korábbi képességeiddel, ebben a fizikai testedben!